nieuws

Kleine brand bij Bakkersland

Nieuws

EMMELOORD – In de bakkerij in Emmeloord van Bakkersland ontstond vanmorgen een kleine brand.

EMMELOORD – In de bakkerij in Emmeloord van Bakkersland ontstond vanmorgen een  kleine brand.

 

De brand ontstond door een technisch mankement in de stoomafzuiging. De vlammen sloegen vervolgens over naar het dakleer en de dakisolatie. Toen de brandweer, die op een steenworp afstand zit, arriveerde hadden de eigen bedrijfshulpverleners van Bakkersland de brand al grotendeels geblust. De schade is beperkt gebleven. Hoe de vlam in de pijp kon komen, is niet bekend. ‘Er was weinig vuur en een beetje rook. Dat was eigenlijk alles’, zegt manager Chris Ensing van Bakkersland in De Stentor. Het bedrijf moest één van de productielijnen anderhalf uur stilleggen. ‘We hebben het zekere voor het onzekere genomen en de brandweer gebeld. Maar onze eigen bhv’ers hadden de zaal al snel onder controle.’, geeft Ensink aan.

Reageer op dit artikel