nieuws

Internationale toppatissiers luisteren jubileum Dutch Pastry Award op

Nieuws

WAGENINGEN – De Dutch Pastry Award viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. Reden voor het Nederlands Patisserie Team om gelijktijdig met de wedstrijd een interessant en inspirerend evenement te houden.

Internationale toppatissiers luisteren jubileum Dutch Pastry Award op

WAGENINGEN – De Dutch Pastry Award viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. Reden voor het Nederlands Patisserie Team om gelijktijdig met de wedstrijd op 3 maart een interessant en inspirerend evenement te houden.

 

Hiervoor worden drie internationale topchefs uit Azië, Amerika en Europa uitgenodigd. Ieder verzorgt een masterclass waarin een impressie wordt gegeven van de smaken, producten, ontwerpen en patisserie cultuur van zijn/haar land. De patissiers jureren eveneens de inzendingen van de Dutch Pastry Award die dit jaar wordt gehouden in het NBC in Wageningen. Het thema is sport en of spel. Negentien kandidaten hebben zich aangemeld. Gelijktijdig vindt de tweede editie van het International Passion for Pastry Festival plaats.

 

Voorlopig programma:

 

07.00 uur – Opbouw Dutch Pastry Award

10.00 uur – Start Jurering

13.00 uur – Eerste Masterclass

14.45 uur – Tweede Masterclass

16.30 uur – Derde Masterclass

18.00 uur – Gezamenlijk Diner alle deelnemers, zaal open voor iedereen

19.30 uur – Prijsuitreiking Dutch Pastry Award

 

 

Reageer op dit artikel