nieuws

Industributietroffee gaat aan neus bakkers voorbij

Nieuws

DOETINCHEM – De bakkerijorganisaties Bake Five en Bakkersland zijn er niet in geslaagd de Industributietroffee 2009 te winnen in de categorie agf en brood. The Greenery was de twee organisaties de baas dit keer. Dat blijkt uit het rapport dat in opdracht is gemaakt van het vakblad Foodmagazine. Groente- en fruitconcern The Greenery won met […]

Industributietroffee gaat aan neus bakkers voorbij

DOETINCHEM – De bakkerijorganisaties Bake Five en Bakkersland zijn er niet in geslaagd de Industributietroffee 2009 te winnen in de categorie agf en brood. The Greenery was de twee organisaties de baas dit keer.

Dat blijkt uit het rapport dat in opdracht is gemaakt van het vakblad Foodmagazine. Groente- en fruitconcern The Greenery won met 7,28 punten. Bake Five (6,95 punten), winnaar in 2008, moest dit keer genoegen nemen met plaats twee. Gevolgd door Bakkersland op plaats drie met 6,87 punten.

Kritieken
The Greenery wordt door de fabrikanten vooral geroemd om haar beslissingsbevoegdheid en slagvaardigheid van het accountmanagement, trademarketing en supply chain management. De accountmanagers van Bakkersland worden geprezen om hun kennis van de retailorganisatie.

Verkiezing
De Industributie-verkiezing van de beste fabrikant wordt jaarlijks gehouden door onderzoeksbureau IRI Nederland en het tijdschrift Foodmagazine. In het onderzoek geven de supermarktketens hun oordeel  over de tien grootste leveranciers in diverse categorieën.

 

 

Reageer op dit artikel