nieuws

Derde Marqt nog dit jaar open

Nieuws

AMSTERDAM – Verswinkelformule Marqt opent nog dit jaar een nieuwe vestiging. Dat stelt oprichter Quirijn Bolle in distrifood.

Derde Marqt nog dit jaar open

AMSTERDAM – Verswinkelformule Marqt opent nog dit jaar een nieuwe vestiging. Dat stelt oprichter Quirijn Bolle in distrifood.

De derde Marqt vestiging, moet komen in Amsterdam, in het oude ABN AMROkantoor aan het Rembrandtplein. IN de vestiging (ruim 1000 vierkante meter groot) is ook ruimte vrijgemaakt voor een eetcafé. Dit wordt de tweede vestiging in de hoofdstad, de andere zit in Haarlem. Verswinkelformule Marqt opent nog dit jaar een nieuwe vestiging. Dat stelt oprichter Quirijn Bolle in distrifood. De derde vestiging, moet komen in Amsterdam, in het oude ABN AMrokantoor aan het Rembrandtplein. In de vestiging (ruim 1000 vierkante meter groot) is ook ruimte vrijgemaakt voor een eetcafé waar klant kunnen lunchen en eenvoudige warme maaltijden eten. De formule Brood van Rin van der Molen en Johan Pater (aanwezig in beide zaken) is nog in onderhandeling om ook in de nieuwe Marqt aanwezig te zijn.

Reageer op dit artikel