nieuws

Demonstraties Gebakkelijk concept

Nieuws

TIEL – Beko Advies, Beko Bakkerij Techniek en Zeelandia houden in maart vier demonstraties van het concept Gebakkelijk.

TIEL – Beko Advies, Beko Bakkerij Techniek en Zeelandia houden in maart vier demonstraties van het concept Gebakkelijk.

De vier demonstraties worden gehouden op 3 maart bij Back Beko IJselstreek in Meppel, 10 maart tijdens de voorjaarsmarkt van Weba Inco in Goes, 19 maart in Het Backershuys in Utrecht en 23 en 24 maart tijdens het open huis van Beko Bakkerij Techniek in Wijchen.

Gebakkelijk biedt banketbakkers oplossingen rond de productie van natgebak. Een van de meest bekende problemen in banketbakkerijen van gemengde bedrijven is de relatief lage productiviteit. Bakkers die werken met het Gebakkelijk concept verhogen hun productiviteit in de banketbakkerij met gemiddeld 16 procent, aldus de initiatiefnemende bedrijven. Het concept werd gelanceerd tijdens de Bakkerij Dagen 2008.
 

Reageer op dit artikel