nieuws

Blue Band groeit dankzij brood

Nieuws

DOETINCHEM – Blue Band heeft in 2008 en flinke groei gerealiseerd. De groei komt voor een belangrijk deel door de populariteit van Blue Band brood.

Blue Band groeit dankzij brood

DOETINCHEM – Blue Band heeft in 2008 en flinke groei gerealiseerd. De groei komt voor een belangrijk deel door de populariteit van Blue Band brood.

Dat meldt het vakblad Foodmagazine in haar speciale bijlage Merken top 100 die is samengesteld door IRI Nederland. Hierin worden de A-merken in de Nederlandse supermarkt op een rij gezet. Blue Band heeft in 2008 een groei van twaalf procent gerealiseerd. Naast de prijsstijging van boter, komt een behoorlijk deel van de groei uit brood. Moederbedrijf Unilever heeft het assortiment de laatste jaren uitgebreid met lichtbruin en klein brood. Vooral het bruine brood zorgt nu voor de groei.

 

Reageer op dit artikel