nieuws

Nederlands team vijfde op Coupe du Monde

Nieuws

LYON – Nederland heeft net geen podiumplaats weten te bemachtigen op de Coupe du Monde de la Patisserie. Het patisserie team eindigde vijfde.

Nederlands team vijfde op Coupe du Monde

LYON – Nederland heeft net geen podiumplaats weten te bemachtigen op de Coupe du Monde de la Patisserie. Het patisserie team eindigde vijfde.

De vijfde plaats is een pleister op de wonden van de Nederlandse toppatissiers die te maken kregen met een flinke tegenvaller op de wedstrijddag. Tijdens de Coupe du Monde de la Pâtisserie viel het chocolade showstuk in elkaar. Arthur Tuytel: ‘Ik heb een dubbel gevoel. We hebben geen fouten gemaakt, maar pech gehad. Jeroen Goossens: ‘We hebben er alles aan gedaan in de voorbereiding om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.’ Frankrijk won. Italie en Belgie werden twee en drie.

Bekijk het fatale moment (video)

Bekijk de fotoreportage

 

Reageer op dit artikel