nieuws

Interpolis sponsort Bakker met Ster

Nieuws

DE MEERN – Bakker met Ster heeft een belangrijke sponsor erbij: Interpolis, een van de grootste verzekeraars van Nederland.

Interpolis sponsort Bakker met Ster

DE MEERN – Bakker met Ster heeft een belangrijke sponsor erbij: Interpolis, een van de grootste verzekeraars van Nederland.

De verkiezing Bakker met Ster is een gewijzigde voortzetting van Bakkerij van het Jaar. Vijftig bakkersbedrijven zijn na de eerste ronde genomineerd voor één, twee of drie sterren. Donderdag 15 januari werd bij Bakkerij Verkerk in De Meern een sponsorovereenkomst getekend. Interpolis ondersteunt het initiatief van de Nederlandse bakkerij en wil graag partner zijn en met dit driejarig sponsorcontract Bakker met Ster een goede financiële basis geven.

Bakker met Ster wordt naast Interpolis financieel mede mogelijk gemaakt door Beko, Grobak, BTF en NBOV. Doelstelling van het nieuw ingevoerde sterrensysteem is de gehele bakkerij in de breedte kwalitatief sterker te maken. Dinsdag 20 januari komen de genomineerden bij elkaar in het NBC te Wageningen voor het verdere verloop van de competitie.

Lees ook: 50 bakkers genomineerd voor een of meerdere sterren

Op de foto vlnr: Theo Volkeri (NBOV), Mark Overeijnder van Interpolis, Rin van der Molen (NBOV) en Albert Schipper, voorzitter van de Raad van Toezicht.

 

 

Reageer op dit artikel