nieuws

Bakker Schulten Ootmarsums ondernemer van het jaar

Nieuws

OOTMARSUM – Rien Schulten (42), eigenaar van de gelijknamige bakkerij aan het Kerkplein én van brasserie Le Bon Maître aan de markt is Ootmarsums ondernemer van het jaar.

Bakker Schulten Ootmarsums ondernemer van het jaar

OOTMARSUM – Rien Schulten (42), eigenaar van de gelijknamige bakkerij aan het Kerkplein én van brasserie Le Bon Maître aan de markt is Ootmarsums ondernemer van het jaar.

Voorzitter Louis Koopman van de Gemeenschappelijke Ondernemers Voor Ootmarsum (GOVO) overhandigde hem vorige week de bijbehorende trofee, laat de Twentsche Courant Tubantia weten. Schulten vindt het een hele eer.  ‘Het betekent toch een stuk waardering. Voor wat ik doe als ondernemer met de bakkerij en de brasserie, maar ook wat betreft mijn nevenactiviteiten zoals voor de Siepelmarkten en andere promotionele activiteiten als het NK wielrennen, de ijssculpturen, het tulpenweekend en noem maar op. Ik heb wel eens weken dat ik daar drie avonden in de week voor op pad ben. Maar altijd met veel plezier hoor,’ laat hij de krant weten. ‘Ik had er niet op gerekend. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik er stiekem wel een keer op had gehoopt. Want ondernemer van het jaar is niet zo maar iets.’

Wat zijn de plannen voor dit jaar? ‘We gaan wat doen met het 100-jarig bestaan van de bakkerij; vorig jaar kwamen we daar niet aan toe. Verder gaan we op dezelfde voet verder. De bakkerij en de brasserie vormen voor mij een prachtige combinatie. Daar kan ik mijn ei wel in kwijt.’

 

Reageer op dit artikel