nieuws

Bakker maakt fatale slip op glad wegdek

Nieuws

MALDEGEM (BE)- Bakker Geert Stroef (39) van bakkerij Pierrot in de Westeindestraat is gistermorgen verongelukt op de Koning Albertlaan, toen hij met zijn lichte vrachtwagen slipte op het gladde wegdek. Stroef laat een vrouw en drie kinderen achter.

MALDEGEM (BE)- Bakker Geert Stroef (39) van bakkerij Pierrot in de Westeindestraat is gistermorgen verongelukt op de Koning Albertlaan, toen hij met zijn lichte vrachtwagen slipte op het gladde wegdek. Stroef laat een vrouw en drie kinderen achter.

Geert Stroef heeft een bakkerij in Moerkerke (Damme) die zijn naam draagt, maar runt ook bakkerij Pierrot in de Westeindestraat. Stroef was op de terugweg van Maldegem naar Damme toen hij op de Koning Albertlaan, het verbindingsstuk tussen de expresweg en de N9, met zijn lichte vrachtwagen van de weg geraakte en in de berm belandde. Brandweer en medisch urgentieteam waren binnen het kwartier ter plaatse. Het slachtoffer zat gekneld in zijn wagen en moest uit zijn netelige positie worden bevrijd. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar tevergeefs. Hij stierf ter plaatse.

 

Reageer op dit artikel