nieuws

Bakerstreet weg uit Texaco-stations

Nieuws

UTRECHT – Bakerstreet verdwijnt uit de benzinestations van Texaco in Nederland, België en Luxemburg. Het contract tussen het broodjesconcept en Texaco-beheerder Delek loopt in de zomer van dit jaar af.

Bakerstreet weg uit Texaco-stations

UTRECHT – Bakerstreet verdwijnt uit de benzinestations van Texaco in Nederland, België en Luxemburg. Het contract tussen het broodjesconcept en Texaco-beheerder Delek loopt in de zomer van dit jaar af.

Dat meldt Misset Horeca. Bakerstreet heeft verkooppunten in 64 tankshops in de Benelux. Het broodjesconcept kon het niet eens worden met Delek, de beheerder van ongeveer 800 Texaco-stations. Bakerstreet blijft wel gericht op de tankshopmarkt. Delek is voornemens om met een eigen concept te komen. Het contract tussen Bakerstreet en Delek loopt in augustus 2009 af.

 

 

 

Reageer op dit artikel