nieuws

Witte chocoladeletter leidt tot wilde achtervolging

Nieuws

DEN HAAG – Een witte chocoladeletter van Van der Pluijm Rodenrijs heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor veel commotie gezorgd in het centrum van Den Haag.

Witte chocoladeletter leidt tot wilde achtervolging

DEN HAAG – Een witte chocoladeletter van Van der Pluijm Rodenrijs heeft in de nacht van dinsdag op woensdag voor veel commotie gezorgd in het centrum van Den Haag.

Drie dieven braken dinsdag- op woensdagnacht in bij de bakkerij aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Hun doel was de kluis die in de grond was gemaakt te kraken, aldus een medewerker. Toen dit niet lukt gingen de drie dieven er met chocoladeletters vandoor. Agenten renden achter de dieven aan en konden er een grijpen. De dief aan schuilde onder een auto. Naast de dief vonden de agenten een gestolen witte chocoladeletter. De 34-jarige man is aangehouden. De schade bij van der Pluijm Rodenrijs is nog onbekend. 
 

Reageer op dit artikel