nieuws

Venlose versondernemers starten Venlovers.nl

Nieuws

VENLO – Venlose versondernemers beginnen zondag 14 december een grootschalig samenwerkingsverband. Zeven verschillende versondernemers, waaronder twee bakkers, starten een gezamenlijke online verswinkel en bezorgdienst.

Venlose versondernemers starten Venlovers.nl

VENLO – Venlose versondernemers beginnen zondag 14 december een grootschalig samenwerkingsverband. Zeven verschillende versondernemers, waaronder twee bakkers, starten een gezamenlijke online verswinkel en bezorgdienst.

Consumenten kunnen op de website van VenloVers.nl een keuze maken uit meer dan 1000 dagverse producten. Middels een backoffice van de website kunnen consumenten hun bestellingen plaatsen. De backoffice splitst de orders en verspreidt deze automatisch door onder de deelnemende ondernemers. De ondernemers zorgen voor de afwikkeling en brengen hun gecodeerde producten dagelijks naar het distributiecentrum van VenloVers.nl. Daardoor bestaat de mogelijkheid om binnen 24 uur het totale verspakket te leveren. Onder de initiatiefnemers zitten een bakker en een banketbakker.
De participerende versondernemers zijn: Slagerij Schreinemachers, Versmarkt De Mop, Bakkerij Rutten, Visspeciaalzaak De Niezings, Banketbakkerij Lamers, Parti Noten-Koffie-Chocolade en Slijterij Bert en Joep Dielen.

 

Reageer op dit artikel