nieuws

Van Maanen maakt de mooiste oliebollen

Nieuws

DOETINCHEM – Bakkers van Nederland maken volgens de jury van de AD oliebollentest niet de lekkerste oliebol, maar wel de mooiste. Meesterbakker Van Maanen voorop.

DOETINCHEM – Bakkers van Nederland maken volgens de jury van de AD oliebollentest niet de lekkerste oliebol, maar wel de mooiste bol. Meesterbakker Van Maanen voorop.

Dat de buitenkant niet altijd iets zegt over de binnenkant blijkt ook uit de oliebollentest van het AD. In de categorie mooiste oliebol wordt de top vijf volledig bezet door bakkers. Meesterbakker Van Maanen (winnaar van vorig jaar) voorop gevolgd door Bakkerij Steevens uit Maastricht, Bakkerij Van Horssen uit Aalst, Jongerius uit Zoetermeer en Jansen en Terpstra uit Oosterwolde. Helaas viel de overall uitslag minder gunstig uit. Steevens was overall de beste met een eindcijfer 7,5. Hiermee eindigde het bedrijf op de 25e plek. 
 

Reageer op dit artikel