nieuws

Overname Quality Bakers definitief

Nieuws

HEDEL – De overname van Quality Bakers door Bakkersland is definitief.

Overname Quality Bakers definitief

HEDEL – De overname van Quality Bakers door Bakkersland is definitief.

De transactie werd in juni van dit jaar al aangekondigd. In september gaf de NMa groenlicht.
Bakkersland gaat drie bakkerijen sluiten en verkoopt twee bakkerijen aan Borgesius. De bakkerijen die worden gesloten zijn Utrecht, Haarlem en Waalwijk Oost. De twee bakkerijen die Bakkersland gaat verkopen aan Borgesius zijn Nieuw Amsterdam en Arnhem.

Ook sluit het hoofdkantoor van Quality Bakers in Reeuwijk. Bakkersland denkt door de reorganisatie efficiënter te kunnen werken. In totaal zijn met de drie te sluiten bakkerijen 220 arbeidsplaatsen gemoeid. Gedwongen ontslagen zijn volgens Bakkersland directeur Walter Kluit onvermijdelijk.
 

Reageer op dit artikel