nieuws

CSM schrapt 125 banen

Nieuws

AMSTERDAM – CSM gaat 125 voltijdsbanen schrappen in twee fabrieken in het Verenigd Koninkrijk en België. Dat meldt de grootste leverancier van bakkerijproducten ter wereld vandaag.

AMSTERDAM  – CSM gaat 125 voltijdsbanen schrappen in twee fabrieken in het Verenigd Koninkrijk en België. Dat meldt de grootste leverancier van bakkerijproducten ter wereld vandaag.

Het bedrijf dat bakkerijproducten en ingrediënten voor ambachtelijke en industriële bakkerijen produceert en verdeelt, maakt een efficiencyslag. De maatregel bij de fabrieken in het Britse Wirral en het Belgische Aartselaar komt neer op een reductie van het aantal arbeidsplaatsen met 30% en betreft grotendeels uitzendkrachten en werknemers met een tijdelijk contract. De banen zullen geleidelijk verdwijnen, in een periode van nu tot eind 2009, laat CSM weten.

 

Reageer op dit artikel