nieuws

Blok en Tijsterman bouwt nieuwe bakkerij in Voorhout

Nieuws

VOORHOUT – Bakkerij Blok uit Leiden en Tijsterman uit Rijnsburg gaat een nieuwe bakkerij bouwen in Voorhout. De eerste paal werd 5 december geslagen.

Blok en Tijsterman bouwt nieuwe bakkerij in Voorhout

VOORHOUT – Bakkerij Blok en Tijsterman uit Rijnsburg gaat een nieuwe bakkerij bouwen in Voorhout. De eerste paal werd 5 december geslagen.

De eerste paal wed geslagen door Jan en Henk Tijsterman, de vader en de oom van één van de eigenaren. Met de nieuwbouw denken de bakkers efficiënter te kunnen werken. Ook ruimtegebrek is een reden voor de nieuwbouw. De bouw betekent dat Bakkerij Tijsterman Rijnsburg verlaat na 102 jaar.

Eigenaar Rene Tijsterman; ‘Emotioneel wil je dan het liefst in Rijnsburg blijven, maar dat bleek om verschillende redenen niet mogelijk. Arnold Blok: ‘Op deze manier is mijn bedrijf in goede handen en kan ik over een aantal jaar met een gerust hart stoppen.’ De nieuwbouwplannen volgen een jaar na de fusie van de twee bakkerijen. De eigenaren zijn: Arnold Blok, Ronald Roovers en Rene Tijsterman. De opening is gepland voor de zomer van 2009.


 

Reageer op dit artikel