nieuws

Berntsen tweede in AD oliebollentest

Nieuws

DIDAM – Paul Berntsen is de onderkoning van de oliebol. De eigenaar van de gelijknamige bakkerij uit Didam is tweede geëindigd in de AD oliebollentest.

Berntsen tweede in AD oliebollentest

DIDAM – Paul Berntsen is (onder(koning oliebol. De eigenaar van de gelijknamige bakkerij uit Didam is tweede geëindigd in de AD oliebollentest.

De jury verwoordt de oliebollen van Berntsen als ‘zeer knap werk’ en beloonde ze met een 10-. Hij mag zich terecht kampioensbakker noemen, aldus de jury. Berntsen zelf is dolblij met de uitslag: ‘Na het openen van de enveloppe moesten wij echt even bijkomen. Wij lopen hier allemaal zo trots als een aap met zeven starten rond. De tweede plek is fantastisch.’  Met de tweede plek van dit jaar steeg Berntsen een plaats en opzichte van vorig jaar toen hij derde werd. Nu heeft zijn zinnen gezet op de eerste plek die dit keer wederom voor Richard Visser uit Rotterdam was.         

 

Reageer op dit artikel