nieuws

Winkels van marsepein trekken veel bekijks

Nieuws

LEIDEN – Marsepein op zijn retour? John Raaphorst toont aan dat het lekkernij nog van deze tijd is. Zijn winkels van marsepein in de etalage trekken veel bekijks.

Winkels van marsepein trekken veel bekijks

LEIDEN – Marsepein op zijn retour? John Raaphorst toont aan dat het lekkernij nog van deze tijd is. Zijn winkels van marsepein in de etalage trekken veel bekijks.

John raaphorst, eigenaar van Bakkerij Raaphorst in Leiden heeft zijn etalage versierd met diverse winkels en marktkramen van marsepein. Naast een bloemen-, vis- slagers- en bakkerswinkel herbergt de etalage ook een dierenspeciaalzaak en een groentespeciaalzaak. Alles is gemaakt van marsepein.

‘Volgens vertegenwoordigers loopt de populariteit van marsepein terug, maar door je vakmanschap te tonen kan je als ondernemer genoeg verkopen’, verklaart hij zijn kunstwerken. ‘Soms staan er vier buggy’s tegelijk voor de etalage geparkeerd met oma en opa vader en moeder. Veel poppen zzijn al verkocht. Maar het allerbelangrijkste vind ik toch wel het enthousiasme waarmee alle medewerkers er aan gewerkt hebben.’ 

 

Reageer op dit artikel