nieuws

Vier nieuwe broodsoorten Bakkerij van Snippenberg

Nieuws

EDE – Onder de merknaam Kies Bewust heeft Bakkerij van Snippenberg een viertal nieuwe broodsoorten op de markt gebracht: Snip! Vallei, Snip! Sesam, Snip! Pompelientje en Snip! Donker.

Vier nieuwe broodsoorten Bakkerij van Snippenberg

EDE – Onder de merknaam Kies Bewust heeft Bakkerij van Snippenberg een viertal nieuwe broodsoorten op de markt gebracht: Snip! Vallei, Snip! Sesam, Snip! Pompelientje en Snip! Donker.

De broden zijn herkenbaar aan het Ik Kies Bewust – logo op de verpakking, meldt Edestad.nl. Snip! Vallei is een meergranenbrood, rijkelijk gevuld en afgewerkt met pompoen- en zonnebloempitten. Snip! Sesam is eveneens een meergranenbrood, gevuld én gedecoreerd met sesamzaad. Snip! Pompelientje is een bijzonder brood qua vorm en smaak. Dit vierkante casinobrood wordt voor het bakken aan alle kanten ondergedompeld in de pompoenpitten. Snip! Donker is een donker meergranenbrood dat door een melange van moutsoorten een heerlijke smaak heeft en wordt afgewerkt met havervlokken.

De slogan ‘’t is een begrip ’t komt van Snip’ mag nu dan zijn vervangen door Snip! Het wordt toch nog regelmatig door klanten gebruikt. Niet zo verwonderlijk, de onderneming bestaat inmiddels al 103 jaar. Op dit moment heeft Bakkerij van Snippenberg een achttal winkels in Ede, Veenendaal, Heelsum en Oosterbeek. Binnen de winkels ligt niet alleen een uitgebreid assortiment aan broden, maar ook banket, gebak, speculaas, taarten, vlaaien, snacks en bonbons. De artikelen zijn veelal herkenbaar aan de seizoenuitstraling. Op de huidige locatie aan de Frankeneng vinden vijftien bakkers een volledige dagtaak, met daarnaast de hulp van parttime medewerkers. Om twee uur in de nacht wordt al begonnen met het bakken van het brood dat om acht uur in de morgen in de winkels ligt.

Reageer op dit artikel