nieuws

Vier inbraken in maand tijd bij Bakkerij van Beijnen

Nieuws

WAALWIJK – Bakkerij Hans van Beijnen uit Waalwijk is afgelopen maand vier keer het doelwit geweest van inbrekers. Donderdagochtend 13 november werden bij twee winkels tegelijk ingebroken.

Vier inbraken in maand tijd bij Bakkerij van Beijnen

WAALWIJK – Bakkerij Hans van Beijnen uit Waalwijk is afgelopen maand vier keer het doelwit geweest van inbrekers. Donderdagochtend 13 november werden bij twee winkels tegelijk ingebroken.

Eigenaar Hans van Beijnen heeft dit zelf kenbaar gemaakt aan Bakkerswereld. Hij wil met zijn verhaal collega- bakkers waarschuwen om altijd de kassa ’s avonds leeg te maken. ‘De eerste twee inbraken waren midden oktober nadat we terugkwamen van een avondje uit. Bij thuiskomst zagen we direct dat er iets mis was. Mijn vrouw liep naar het huis en ik naar de bakkerij waar ik drie mannen met bivakmutsen tegenkwam.’ Beijnen bleef ongedeerd, de daders vluchtten weg. Wel werd een portemonnee ontvreemd. De kluis in de bakkerij konden ze niet openen.

Winkels
Donderdagochtend 13 november was het weer raak. Dit maal werd bij  twee winkels tegelijk ingebroken. Beijnen: ‘Een winkel konden ze niet in vanwege een grote balk voor de deur, bij de andere hebben ze 200 euro kasgeld meegenomen.’ Ook moeten sloten vervangen worden en een voordeur. Exact schadebedrag is nog onduidelijk. De daders zijn nog voortvluchtig.

 
 

Reageer op dit artikel