nieuws

Van der Pluijm Roodenrijs geeft fietsen weg

Nieuws

WATERINGEN – Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers! Heeft drie kinderen dolblij gemaakt. Hun tekening werd beloond met drie nieuwe fietsen.

WATERINGEN – Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers! Heeft drie kinderen dolblij gemaakt. Hun tekening werd beloond met drie nieuwe fietsen.

Van der Pluijm Roodenrijs, de bakkers! Koppelde een kleurwedstrijd aan het Nationaal Schoolontbijt. De bakkers hebben in oktober 15 scholen voorzien van een ontbijt. Daarbij kregen de kinderen ook een kleurplaat. De winnaars van de kleurwedstrijd werden deze week bekend.  De winnaars kregen na de prijsuitreiking nog een rondleiding door de bakkerij.  Ook verlootte Roodenrijs, de bakkers! onder de inzendingen verjaardagstaarten en Nijntje chocoladefiguren.

 

Reageer op dit artikel