nieuws

Stefan Valentijn wint kerstwedstrijd ROC Twente

Nieuws

ENSCHEDE – Stefan Valentijn werkzaam bij Oonk in Enschede is de grote winnaar geworden van deze jaarlijks wedstrijd kerstwedstrijd van ROC Twente.

Stefan Valentijn wint kerstwedstrijd ROC Twente

ENSCHEDE – Stefan Valentijn werkzaam bij Oonk in Enschede is de grote winnaar geworden van deze jaarlijks wedstrijd kerstwedstrijd van ROC Twente.

25 leerlingen deden dinsdag 11 november een gooi naar de titel beste kerstbrood en kersttaart. De opdracht was om 2 kerstbroden of 2 kersttaarten in te leveren. Beide producten werden onafhankelijk van elkaar gekeurd door een vak- en publieksjury. De kersttaart van Valentijn werd door beide jury’s als beste aangewezen. Zijn kerstbrood was goed genoeg om tot overall winnaar te worden uitgeroepen. Kevin Smit, eveneens werkzaam bij Oonk maakte het beste kerstbrood aldus de vakjury. De publieksjury verkoos Jeroen Koster, werkzaam bij Bakkerij Jagers in Enschede tot winnaar

Foto: vlnr. Kevin Smit en Stefan Valentijn

Reageer op dit artikel