nieuws

Ratelband motiveert oostelijke bakkers

Nieuws

WEHL – De Club van Acht, een bakkersgezelschap uit de regio Oost, kreeg onlangs een peptalk van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. De motivatie-ontspanningsavond werd gehouden in zalencentrum D’Olde Beth in Wehl.

Ratelband motiveert oostelijke bakkers

WEHL – De Club van Acht, een bakkersgezelschap uit de regio Oost, kreeg onlangs een peptalk van positiviteitsgoeroe Emile Ratelband. De motivatie-ontspanningsavond werd gehouden in zalencentrum D’Olde Beth in Wehl.

De club bestaat uit de bakkerijen Van Bentum, Van de Zande, Kaspers, Nollen, Oude Wesselink, Stroet, Van Voorthuizen, Wissink, Ebbers, De Bakkertjes en de adviseurs Hans Som,Richard Jansen,Hans Oude Wesselink en Martin Aalbrecht. ‘Samen met al ons personeel, ruim 200 personen in totaal, heeft Ratelband ons de oren van het hoofd gekletst,’ laat de Needse bakker Marcel Stroet weten. De motivatiecoach had zich goed voorbereid en vooraf alle zaken bezocht. ‘Met zijn bakkersachtergrond werd `t een leerzame avond met volop ontspanning en motivatie,’ vervolgt Stroet. ‘Hij wist de zaal echt in beroering te brengen.’
 
Ratelband noemt zich ‘entertrainer’: met positieve energie laat hij mensen over hete kolen lopen en poogt hij fobische patiënten te genezen. Ratelband maakt hierbij vaak gebruik van de strijdkreet Tsjakka, volgens hem geïnspireerd door de strijdkreet uit een serie over het leven van Shaka Zoeloe.

 

Reageer op dit artikel