nieuws

Paul Berntsen gekroond tot eerste Toeristische Ondernemer

Nieuws

DIDAM – Tijdens de eerste businessdag Recreatie & Toerisme van de gemeente Montferland is kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam uitgeroepen tot Toeristische Ondernemer 2008 van de gemeente Montferland.

Paul Berntsen gekroond tot eerste Toeristische Ondernemer

DIDAM – Tijdens de eerste businessdag Recreatie & Toerisme van de gemeente Montferland is kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam uitgeroepen tot Toeristische Ondernemer 2008 van de gemeente Montferland.

Paul Berntsen voldeed volgens de zeventig juryleden het beste aan de drie criteria: toevoeging aan recreatie en toerisme in Montferland, er is sprake van kruisbestuiving en de ondernemer is innovatief.  Hij kreeg de prijs uitgereikt door de burgemeester van Montferland. Andere genomineerde bedrijven waren:  Markant Outdoorcentrum en Kabelwaterskibaan.Berntsen dankt zijn prijs onder meer aan zijn creatieve producten als:  Smokkelkoek, het Achterkoekje en het initiëren en organiseren van een streekproductenmarkt, de kruisbestuivingen en zijn innovatieve instelling
 

Reageer op dit artikel