nieuws

Jos Rood getroffen door brand

Nieuws

ALKMAAR – De bakkerij van Jos Rood in Oudorp is dinsdagavond getroffen door brand. Door snel ingrijpen van de brandweer viel de schade mee.

Jos Rood getroffen door brand

ALKMAAR – De bakkerij van Jos Rood in Oudorp is dinsdagavond getroffen door brand. Door snel ingrijpen van de brandweer viel de schade mee.

De brand ontstond in de rijskast. Door snel handelen van het personeel en de brandweer is de schade beperkt gebleven tot roetschade. Ook is de rijskast vernieuwd. Nadat het vuur was geblust, zijn direct medewerkers van Rood opgetrommeld alsook een professioneel schoonmaakbedrijf. Woensdag werd benut om de bakkerij volledig te reinigen, waardoor de productie binnen een dag hervat kon worden.  Collega-bakkers Den Haan uit Alkmaar en Braas uit Obdam namen de productie van dinsdag voor Rood onder hun hoede. Wel bleef de keus beperkt tot volkoren en wit brood en witte kadetten.
 

Reageer op dit artikel