nieuws

Interne criminaliteit spelenderwijs aanpakken

Nieuws

DEN HAAG – Spelenderwijs interne criminaliteit bestrijden? Het HBD denkt dat het kan en heeft daarvoor het Dilemmaspel ontwikkeld. Het HBD biedt nu ook de mogelijkheid het spel te spelen onder leiding van een speciaal opgeleide trainer.

Interne criminaliteit spelenderwijs aanpakken

DEN HAAG – Spelenderwijs interne criminaliteit bestrijden? Het HBD denkt dat het  kan en heeft daarvoor het Dilemmaspel ontwikkeld. Het HBD biedt nu ook de mogelijkheid het spel te spelen onder leiding van een speciaal opgeleide trainer.   

Met het Dilemmaspel kunnen ondernemers het onderwerp spelenderwijs aan de orde stellen tijdens het werkoverleg of een speciaal belegde avond. Het spel is niet bedoeld om potentiële fraudeurs binnen het bedrijf op te sporen meent het HBD. Het doel is lastige situaties bespreekbaar te maken, duidelijke afspraken te maken en zo interne criminaliteit te voorkomen.

Kosten
De module ‘Interne Criminaliteit’ ofwel het Dilemmaspel spelen kost € 400,- (exclusief btw) per groep van maximaal 12 deelnemers. Dit is inclusief trainer en spel. De training kan zowel overdag als ’s avonds worden gegeven, in de eigen winkel of winkelgebied. Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u contact opnemen met het HBD, Loes van der Valk, telefoon 070 338 56 13 of e-mail l.vandervalk@hbd.nl
Meer informatie op: www.hbd.nl/winkelcriminaliteit

 

Reageer op dit artikel