nieuws

Innovatieve webshop extra filiaal Echte Bakker Dukers

Nieuws

STEIN – Echte Bakker Dukers in Stein gaat met de tijd mee. Behalve trendy produkten en eigentijdse winkels sleutelen Raymond en Anita hard aan de digitale snelweg. Sinds november vorig jaar is de webshop via de site van Echte Bakker Dukers in de lucht.

Innovatieve webshop extra filiaal Echte Bakker Dukers

STEIN – Echte Bakker Dukers in Stein gaat met de tijd mee. Behalve trendy produkten en eigentijdse winkels sleutelen Raymond en Anita hard aan de digitale snelweg. Sinds november vorig jaar is de webshop via de site van Echte Bakker Dukers in de lucht.

Omdat de bakkerij in die periode tot finalist in de verkiezing voor Bakkerij van het Jaar werd uitverkoren, is de verdere uitwerking en het in de markt zetten ervan in een rustiger vaarwater terechtgekomen. Maar zelfs zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven, vinden wekelijks steeds meer particulieren en bedrijven de weg naar dit kleine ‘extra filiaal’. Bedrijven die op rekening mogen kopen hebben een eigen inlogcode en krijgen ook bezorgd. Particulieren kunnen hun bestelling plaatsen en via de bank afrekenen. Deze klanten gaan het in het gekozen filiaal afhalen op de dag die ze hebben aangegeven. Ook kunnen de klanten (particulier of zakelijk) thuis of op kantoor hun vlaai, taart, gebak of belegd broodje uitzoeken en hun bestelling doorbellen of faxen zoals men dat altijd al gewend was.

‘We merken aan de grotere diversiteit van vooral de bestelde vlaaien dat men op de webshop heeft gekeken naar de foto en de beschrijving,’  aldus de eigenaren. ‘We liepen al langer met deze plannen rond en hebben in MediaStudio Janssen in Stein zelf een goede partner gevonden die onze ideeën heeft aangehoord en omgezet naar een prachtig 6e filiaal. Natuurlijk blijven we eraan sleutelen om het nog gebruiksvriendelijker en voor de klant en voor onszelf gemakkelijker te maken.’

In het pakket zitten de volgende onderdelen:
– Cms Content Management systeem om zelf pagina’s inhoudelijk te kunnen wijzigen
Webshop met de modules:
– Cross selling
– Productwaardering
– Gerelateerde producten
– Orderafhandeling en geschiedenis
– Multi-order
– Bestsellers
– Actiecoupons
– Betalingsmogelijkheden via Ideal, Pay Pal, overmaken per bank of op factuur
– Berekening bezorgafstand

Reageer op dit artikel