nieuws

Hans van Breukelen motiveert 340 verkoopmedewerkers

Nieuws

PUTTERSHOEK – Onder het motto: ‘Verkopen bij de Echte Bakker is topsport!’ kregen 340 verkoopmedewerkers van het Echte Bakkersgilde regio Zuid-Holland dinsdag een motivatietraining van oud doelman Hans van Breukelen.

Hans van Breukelen motiveert 340 verkoopmedewerkers

PUTTERSHOEK – Onder het motto: ‘Verkopen bij de Echte Bakker is topsport!’ kregen 340 verkoopmedewerkers van het Echte Bakkersgilde regio Zuid-Holland dinsdag een motivatietraining van oud doelman Hans van Breukelen.

De voormalige keeper van PSV en Oranje Hans van Breukelen reikte de verkopers in Puttershoek volop ‘tools’ aangereikt om als team een topprestatie te leveren. Het verhaal van van Breukelen was doorspekt met persoonlijke ervaringen als profvoetballer en vader.

Hoe coach je elkaar als collega’s in de winkel als die lastige klant weer opduikt? Waarom kan die klant de ene winkeldame tot wanhoop drijven, terwijl de andere verkoopster juist wel goed die klant kan bedienen? Met de drukke feestdagen voor de deur kregen de verkoopsters wijze lessen mee naar huis. Van Breukelen sloot zijn betoog af met een ludieke quiz waarbij de verkoopsters door middel van het spel “petje op, petje af” werden getest op hun kennis van product en verkoop.

De avond werd muzikaal afgesloten met een optreden van Robbie Williams look-alike.
De avond werd georganiseerd door: Paola Treur, Mariska van Ginhoven, Gertruud Hazenberg, Lenie van der Linden en Leo Nouwen, werkzaam bij GildePartner Zeelandia.

Bekijk alle foto’s
 

(Foto: Sandra Wewer, NBOV)
Overige foto’s: Leo Nouwen

 

Reageer op dit artikel