nieuws

Dunselman (Lanskroon) viert honderdjarig bestaan

Nieuws

AMSTERDAM – Banketbakkersfamilie Dunselman is al 100 jaar eigenaar van Lanskroon in Amsterdam Reden voor een jubileumgala.

Dunselman (Lanskroon) viert honderdjarig bestaan

AMSTERDAM – Banketbakkersfamilie Dunselman is al 100 jaar eigenaar van Lanskroon in Amsterdam Reden voor een jubileumgala.

Het gala wordt gehouden op 19 november en wordt geopend door Job Cohen, burgemeester van Amsterdam. Het gala wordt samen gehouden met de goede doelen ‘Bake for Life’ en ‘Because I’m a girl’. Het entreegeld van de genodigden (€17,50 voor 2 personen) gaat naar deze goede doelen. Evenals de opbrengst van de veiling. Genodigden kunnen spullen meenemen die per opbod worden verkocht. Daarnaast wordt tijden het gala afscheid genomen van Henk Kuiper, die 45 jaar werkzaam was bij de bakkersfamilie. Claudia Dunselman, eigenaar van Lanskroon (4e generatie) heeft speciaal voor het jubileum een boekje gemaakt met daarin de geschiedenis van het 100-jarige bedrijf.
 

Reageer op dit artikel