nieuws

deGoede en Turko worden Pruvé

Nieuws

MIJDRECHT – Smilde Bakery gaat de merken deGoede en Turko geleidelijk onder brengen bij Pruvé.

deGoede en Turko worden Pruvé

MIJDRECHT – Smilde Bakery gaat de merken deGoede en Turko geleidelijk onder brengen bij Pruvé.

Het Turko logo blijft voorlopig nog in het klein op de doos aanwezig. Het totale Pruvé assortiment wordt verpakt in een vernieuwde doos in verschillende kleurcoderingen. Geel-bruin voor alle bladerdeeg halffabrikaten, blauw-bruin voor diepvriesproducten en groen-bruin voor alle Turko hazelnootschuimproducten.

Ontdubbelen
Tevens wordt het brede assortiment bakkerij-halffabrikaten nauwkeurig bekeken. Dubbele producten worden zo veel mogelijk uit het assortiment gehaald. De bladerdeegproducten van de productielocatie Edam krijgen in het vervolg de toevoeging “XF” (eXtra Feuilletering). Hierdoor is het onderscheid van producten van de productielocatie Edam of Mijdrecht direct zichtbaar.

Verandering
Voor de (banket-)bakker verandert er verder niets, aldus Smilde Bakery. De kwaliteit, doosinhoud en artikelnummers blijven onveranderd. De (banket-)bakker ontvangt deze week een uitgebreide folder met alle benodigde informatie.Vanaf half november zullen geleidelijk de nieuwe verpakkingen gaan instromen. De nieuwe verpakkingslijn zal volledig geïmplementeerd zijn in de 2e helft van 2009.

 

Reageer op dit artikel