nieuws

Daelmans Banket voor deel naar Oss

Nieuws

OSS/NIEUWKUIJK – Daelmans Banket in Nieuwkuijk is van plan de komende jaren het centrale magazijn en de expeditie naar Oss te verplaatsen.

Daelmans Banket voor deel naar Oss

OSS/NIEUWKUIJK – Daelmans Banket in Nieuwkuijk is van plan de komende jaren het centrale magazijn en de expeditie naar Oss te verplaatsen.

De bakker heeft op bedrijvenpark Vorstengrafdonk ruim 4200 vierkante meter grond aangekocht voor bijna 5,5 ton, meldt het Brabants Dagblad. Het perceel ligt naast Visser Stroopwafels dat onderdeel van Daelmans is. Daelmans heeft de gemeente Oss te kennen gegeven in Nieuwkuijk geen uitbreidingsmogelijkheden te hebben. Dat is aan de Hunebedstraat op Vorstengrafdonk in Oss anders. Daar benut de banketbakkerij een strook van 30 bij 140 meter die naast Visser Stroopwafels ligt. De verhuisoperatie naar Oss levert volgens Daelmans 12 extra voltijdbanen op.

Bijna drie jaar geleden is Visser Stroopwafels binnen Oss al van de Ruwaard naar Vorstengrafdonk verhuisd. Daelmans produceert onder meer koekjes, stroopwafels, kokosbanket, kleine cakejes en bladerdeegbanket.

Foto: Jeroen Daelmans hapt in een stroopwafel. Daelmans Banket kwam in 2004 als beste uit de bus bij een stroopwafeltest 2004 van het Algemeen Dagblad.
 

Reageer op dit artikel