nieuws

Cees Visser verlaat Délifrance Nederland

Nieuws

RIDDERKERK – Cees Visser verlaat per 18 december Délifrance Nederland. Hij gaat met pensioen.

Cees Visser verlaat Délifrance Nederland

RIDDERKERK – Cees Visser verlaat per 18 december Délifrance Nederland. Hij gaat met pensioen.

Na meer dan 40 jaar actief te zijn geweest in de Nederlandse bakkerijwereld, gaat Cees Visser, accountmanager bij Délifrance Nederland, op 17 december 2008 met pré-pensioen. De afgelopen vijf jaar was hij actie bij Délifrance Nederland. Zijn taken zullen waargenomen gaan worden door Eric van Beers en Han Neijts. 

Visser begon zijn verkoop-carrière in 1970  bij Royal Brinkers margarinefabrieken in Zoetermeer als junior vertegenwoordiger in het bakkerij-segment en heeft daar diverse verkoopfuncties bekleed.
Vervolgens heeft hij commerciële functies vervuld bij bij Weba-Inco in ’s-Gravenzande en  bij Atlanta-Dethmers Groningen. De afgelopen 5 jaar heeft hij als accountmanager met veel plezier de ‘bakkerijpoot’ voor Délifrance Nederland op de kaart gezet.

Reageer op dit artikel