nieuws

Ben van Jaarsveld overleden

Nieuws

HEDEL – Ben van Jaarsveld is zondag 2 november onverwacht overleden. Van Jaarsveld was jarenlang kwaliteitsbegeleider bij de SaBa (de samenwerkende bakkers) waar Bake Five en Bakkersland uit voort zijn gekomen) en later voor Bakkersland.

HEDEL – Ben van Jaarsveld is zondag 2 november onverwacht overleden. Van Jaarsveld was jarenlang kwaliteitsbegeleider bij de SaBa (de samenwerkende bakkers) waar Bake Five en Bakkersland uit voort zijn gekomen) en later voor Bakkersland.

Hij heeft voor deze twee bakkerijorganisaties ondernemingen begeleid bij bouw- of verbouwactiviteiten en bij het opstarten van de productie. Van Jaarsveld had een zeer grote betrokkenheid met alles wat met de bakkerij te maken had.

De laatste jaren genoot hij van een prepensioen. Maar hij bleef actief op het gebied van brood. Zo was hij voor AH nog werkzaam op het gebeid van kwaliteitszorg en werd nog veel gevraag om advies op het gebied van de bakkerij(inrichting) of de productie van het bakkersproduct. Zijn sterke betrokkenheid voor de bakkerij is tot aan zijn overlijden toe gebleven. Ben van Jaarsveld is 64 jaar geworden.

 

Reageer op dit artikel