nieuws

Bakker in race voor dé ondernemer van Halderberge

Nieuws

HALDERBERGE – Uit dertien inzendingen zijn drie bedrijven genomineerd voor de verkiezing van de meest inspirerende en talentvolle Halderbergse ondernemer van 2008. Bakkerij Nagelkerke is een van de genomineerden.

Bakker in race voor dé ondernemer van Halderberge

HALDERBERGE – Uit dertien inzendingen zijn drie bedrijven genomineerd voor de verkiezing van de meest inspirerende en talentvolle Halderbergse ondernemer van 2008. Bakkerij Nagelkerke is een van de genomineerden.

In zaal Tivoli wordt zaterdag tijdens het ondernemersgala een prijs van 10.000 euro uitgereikt. De drie genomineerden presenteren zich aan de jury en een zaal met driehonderd genodigden, meldt BN De Stem. Thema’s zijn ondernemerschap, (toekomst)visie, personeelsbeleid en uitzonderlijke positie op de markt.

De sterke punten van bakkerij Nagelkerke in Oudenbosch volgens de bakker zelf:  ‘We laten het ambacht van bakker zien door de open bakkerij. Alles wordt door ons zelf gemaakt, we gebruiken geen halffabrikaten. De bakkers leren daardoor het échte bakkersvak. Klantvriendelijkheid is heel belangrijk. Zondags zijn we open en we blijven vernieuwen met producten en zaken als onze werkwijze, machines en bedrijfskleding. Worstenbrood is onze specialiteit.’ Visie: ‘Een vlotte, vriendelijke bediening, een super prijs-kwaliteitverhouding en we proberen op te vallen met acties en activiteiten in de media.’ Personeelsbeleid: ‘Alle medewerkers zijn door ons zelf opgeleid, we werken veel met jeugd en scholieren. We doen veel aan teambuilding. De medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheden.’  Positie op de markt: ‘Door de open bakkerij kunnen klanten zien dat we nog echt ambachtelijk werken. Ze zien onze producten warm uit de oven komen, dit zorgt voor sfeer.’ Wij moeten winnen omdat: ‘Wij een jong, enthousiast, onderscheidend bedrijf zijn met een grote naamsbekendheid.’

Andere genomineerden zijn Aldoscreen zeefdrukkerij BV en Body Active.

 

Reageer op dit artikel