nieuws

Willemse maakt Beste Brabantse worstenbrood

Nieuws

BREDA – Willem Willemse, eigenaar van Bakkerij Rob Swaanen uit Hilvarenbeek mag zich de beste Brabantse worstenbrood bakker noemen. Hij won dinsdag 30 september de wedstrijd Beste Brabantse Worstenbrood 2008.

Willemse maakt Beste Brabantse worstenbrood

BREDA – Willem Willemse, eigenaar van Bakkerij Rob Swaanen uit Hilvarenbeek mag zich de beste Brabantse worstenbrood bakker noemen. Hij won dinsdag 30 september de wedstrijd Beste Brabantse Worstenbrood 2008.

De jury vond de smaak van het gehakt ‘geweldig’ en het structuur van het deeg ‘uitzonderlijk’. Willemse kreeg de prijs uit handen van Peter van der Velden, burgemeester van Breda. Na afloop was hij erg blij: ‘Ik had het natuurlijk niet verwacht, maar wel heel goed mijn best gedaan om hoog te eindigen. Het is de vierde keer dat ik mee doe en ik heb altijd de verbeterpunten uit het rapport ten harte genomen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen.’

In totaal deden 25 bakkers mee aan de wedstrijd die plaatsvond op het Cingel College in Breda gelijktijdig met het Brood & Banket Idee van de NBOV. Bakker Ligthart uit Made werd tweede en Nagelkerke uit Fijnaart derde.

 

Reageer op dit artikel