nieuws

Van der Steen kampioen Echte Bakkers Zuid-West Nederland

Nieuws

BREDA – Echte Bakker Van der Steen uit Made mag zich beste Echte Bakker van Zuid-West Nederland noemen. Tweede werd Echte Bakker Akershoek uit Ouddorp en derde Echte Bakker Joppen uit Breda.

BREDA – Echte Bakker Van der Steen uit Made mag zich beste Echte Bakker van Zuid-West Nederland noemen. Tweede werd Echte Bakker Akershoek uit Ouddorp en derde Echte Bakker Joppen uit Breda.

De Echte Bakkers van Zuid-West Nederland hielden op 29 oktober in Hotel Mastbosch voor de derde keer in de historie een Kampioenendag. Vakwedstrijden houden ze vaker maar deze jaarlijkse competitie is grootser opgezet.
 

Er was alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit ook gekeurd werden door keurmeesters van de hoogste kwaliteit. Daarbij werd de hulp ingeroepen van verschillende leveranciers en van verschillende Echte Bakkers van topklasse uit de rest van het land. Ook gaf een consumentenjury acte de présence.

 Foto’s: Mirjam Scharuwen Fotografie

 

Reageer op dit artikel