nieuws

Retail staat zwaar jaar te wachten

Nieuws

AMSTERDAM – De Nederlandse retail staat een moeilijk jaar te wachten. De Nederlandsche Bank (DNB) gaat ervan uit dat de Nederlandse economie in 2009 niet zal groeien, met navenante gevolgen voor de winkelverkopen.

AMSTERDAM – De Nederlandse retail staat een moeilijk jaar te wachten. De Nederlandsche Bank (DNB) gaat ervan uit dat de Nederlandse economie in 2009 niet zal groeien, met navenante gevolgen voor de winkelverkopen.

DNB sluit niet uit dat er sprake zal zijn van een lichte krimp. Dat heeft directeur Henk Brouwer vrijdag gezegd in een vergadering van de Sociaal Economische Raad (SER). ‘De kredietcrisis heeft een nu fase bereikt waarin de effecten op de reële economie inderdaad zichtbaar worden’, zei Brouwer.
 
Lees het hele artikel

Reageer op dit artikel