nieuws

Musicalkaarten hoofdprijs nieuwe Sinterklaas actie Grobak

Nieuws

DEN BOSCH – Met de Bakker naar de Sinterklaasmusical: ‘De Geheime Chocoladeletters Van De Sint’ van Ron Boszhard. Dat is in het kort de nieuwe actie die Grobak houdt samen met bakkersvereniging de Lingezoom, Damco en Dobla.

Musicalkaarten hoofdprijs nieuwe Sinterklaas actie Grobak

DEN BOSCH – Met de Bakker naar de Sinterklaasmusical:  ‘De Geheime Chocoladeletters Van De Sint’ van Ron Boszhard. Dat is in het kort de nieuwe actie die Grobak houdt samen met bakkersvereniging de Lingezoom, Damco en Dobla.

 

De genoemde partijen hebben een aantal entreekaarten weten te bemachtigen voor de Sinterklaas musical: ‘De Geheime Chocoladeletters Van De Sint’ van Ron Boszhard (bekend van het TROS televisie programma ‘Ter land ter zee en in de lucht’ en van het jongeren TV programma ‘z@ppsport’).
Deze voorstellingen worden gehouden op woensdag 19 november in de Brabanthallen in Den Bosch.
 

Spaaractie
Klanten van deelnemende bakkers maken kans op entreekaarten voor deze musical.
Bij de deelnemers wordt van 13 oktober tot 8 november een Sinterklaasspaaractie gehouden. Er worden stempelkaarten vertrekt, welke vol zijn wanneer de klant 5 stempels verzameld heeft. 
Uit de ingeleverde spaarkaarten worden de winnaars getrokken op woensdag 12 november.
Zij winnen gratis entreekaarten voor drie personen. 

 

Reageer op dit artikel