nieuws

Mark Plaating wint Coupe de la Boulangerie

Nieuws

WAGENINGEN – Marc Plaating is de winnaar geworden van de nationale wedstrijd Coupe de la Boulangerie die op 14 oktober in het NBC voor het eerst werd gehouden.

Mark Plaating wint Coupe de la Boulangerie

WAGENINGEN – Marc Plaating is de winnaar geworden van de nationale wedstrijd Coupe de la Boulangerie die op 14 oktober in het NBC voor het eerst werd gehouden.

Mark Plaating heeft met deze prestatie een aspirant lidmaatschap gewonnen bij het Nederlands Boulangerie Team. Zijn producten en showtstuk (kreeften) werd door de internationale jury als beste beoordeeld met 187 punten. ‘Dit is heel mooi. Ik heb altijd de ambitie gehad om in het team te komen en als het dan lukt, is dat prachtig’, aldus de blije Plaating die werkzaam is bij Zeelandia.

Tweede plaats winnaar Stefan van Lieshout, werkzaam bij Echte Bakker Lamers in Oss werd eveneens door de jury goed genoeg bevonden voor een aspirant lidmaatschap. Gerard Vreugdenhil, werkzaam bij Bakkerij Vreugdenhil in Maasdijk werd derde, maar scoorde net niet genoeg punten om toe gelaten te worden tot het team. Marco Lenes en Roel Tegels eindigden ex aequo vierde. Volgend jaar wordt de Coupe de la Boulangerie opnieuw gehouden.
 

Reageer op dit artikel