nieuws

Liefde tussen brood en banket bestaat

Nieuws

VLIJMEN – Liefde tussen brood en banket bestaat. Dat liet Bas Vermeulen zien in een eigen gemaakt toneelstuk. Reden van het toneelstuk was de samenvoeging van Bakker Bas en Den Otter Speciaalzaken in Vught.

Liefde tussen brood en banket bestaat

VLIJMEN – Liefde tussen brood en banket bestaat. Dat liet Bas Vermeulen zien in een eigen gemaakt toneelstuk. Reden van het toneelstuk was de samenvoeging van Bakker Bas en Den Otter Speciaalzaken in Vught.

Het betreft louter een boekhoudkundige samenvoeging. Reden is efficiency. De fusie ziet Vermeulen als opmaat voor zijn uiteindelijke doel; de realisatie van een productiebedrijf. Nu worden brood en banket geproduceerd op twee locaties: brood in Vlijmen en banket in Vught. De nieuwe bedrijfsnaam wordt: Vermeulen&Den Otter, bakkers met smaak. Om de fusie te vieren en wereldkundig te maken, hield Vermeulen een groot feest met toneelstuk op 18 oktober. In het toneelstuk verklaarden de ‘kemphanen’ brood- en banketbakkers elkaar de liefde. 

Meer foto’s bekijk de blog
Lees meer over Bas Vermeulen in Bakkerswereld van 31 oktober
 

Reageer op dit artikel