nieuws

Klaes Hoekstra speelt in op komst Hema

Nieuws

BEDUM – Klaes Hoekstra houdt woensdag 22 oktober open dag. Aanleiding is een grootschalige verbouwing in de bakkerij en de komst van de Hema.

Klaes Hoekstra speelt in op komst Hema

BEDUM – Klaes Hoekstra houdt woensdag 22 oktober open dag.  Ook introduceert hij nieuwe gebakjes. Aanleiding is een grootschalige verbouwing in de bakkerij en de komst van de Hema.

De afgelopen weken heeft Hoekstra de bakkerij flink verbouwd. Er zijn nieuwe, energiezuinige ovens gekomen (rotatieovens van Hebaco) en er is een grote koel – en vriescel geplaatst (Koma). ‘De bakkers moesten weer opnieuw leren bakken met de nieuwste technieken en dit gaf voor de klant soms wel enige overlast. Vandaar dat nu alle mensen worden uitgenodigd om een kijkje te komen nemen achter de schermen’, aldus eigenaar Klaes Hoekstra.

Gebakspiesjes
Naast demonstraties van het maken van chocoladeletters en marsepeinbonbons, hartige oliebollen ( met dipsausjes) diverse soorten kindergebak, lepelgebak en hartige broodtaarten, introduceert Klaes Hoekstra gebakspiesjes. ‘Daarbij moet je denken aan drie soezen met verschillende vullingen met daar tussen fruit aan een stokje.

Broodaanbieding
Dit doen we ook vanwege de komst van de Hema. Voor brood ben ik niet bang, maar gebak merk ik denk ik wel. Daarom wil ik andere gebakjes laten zien.’
Ook houdt Hoekstra op woensdag een scherpe broodaanbieding. Drie broden en vijf kadetten naar keuze voor zes euro in een luxe bigshopper. Op de zijkant van de bigshopper (1000 stuks in totaal) staat: ‘wie smaak heeft gaat naar de bakker’ met daaronder het logo van de bakkerij.

 

Reageer op dit artikel