nieuws

Kees Huls en Van Keulen vechten ruzie op straat uit

Nieuws

HEINO/NIJVERDAL – De korte zakelijke relatie tussen Kees Huls en de nieuwe eigenaar van Van Keulen Bakkerijmachines in Nijverdal is voorbij. Beide partijen vechten een bittere strijd uit in de regionale media.

Kees Huls en Van Keulen vechten ruzie op straat uit

HEINO/NIJVERDAL – De korte zakelijke relatie tussen Kees Huls en de nieuwe eigenaar van Van Keulen Bakkerijmachines in Nijverdal is voorbij. Beide partijen vechten een bittere strijd uit in de regionale media.

‘Steekspel van bakkerijmachines’ kopt de Stentor. Hoofdpersoon in het verhaal Kees Huls, voormalig directeur van Interconnex noemt de hele zaak een soap. Feit is dat de ruzie tussen hem en zijn tijdelijke zakenvrienden Winplus, de nieuwe eigenaar van Van Keulen Bakkerijmachines is ontaard in een bittere strijd die en public in de media wordt uitgevochten. Het hoogtepunt tot nu toe is de verkoop van de auto van Huls die Winplus, de nieuwe investeerder van Van Keulen Bakkerijmachines sinds het faillissement van het bedrijf in april dit jaar.

Huls had zich ingekocht bij Van Keulen. Omdat Huls behoefte had aan geld, leende hij 15000 euro. Na problemen met terugbetalen nam Winplus de auto van Huls (Volvo C70) in beslag als onderpand. Deze is donderdag 16 oktober per opbod op straat verkocht voor 10.000 euro. 
 
Lees artikel in de Stentor
Lees artikel in Sallands Dagblad

Reageer op dit artikel