nieuws

Jury lauwert feestbrood Cees Veth Banket

Nieuws

WASSENAAR – Het feestbrood en – staaf van Cees Veth Banket zijn tijdens de najaarsmarkt van Weba-Inco op 1 oktober in Wassenaar met de eer gaan strijken. In totaal werden 27 producten ter keuring aangeboden, waaronder vijf innovatieproducten.

Jury lauwert feestbrood Cees Veth Banket

WASSENAAR – Het feestbrood en – staaf van Cees Veth Banket zijn tijdens de najaarsmarkt van Weba-Inco op 1 oktober in Wassenaar met de eer gaan strijken. In totaal werden 27 producten ter keuring aangeboden, waaronder vijf innovatieproducten.
 
De jury beoordeelde het feestbrood van Cees Veth Banket uit Krimpen aan den IJssel als ‘de beste’. Opmerkelijk was dat vooral de consumentenjury het feestbrood van een banketbakker dusdanig hoog waardeerde dat de inzending als winnaar uit de bus kwam. De feeststaaf van Cees Veth Banket werd door zowel consumenten- als vakjury beoordeeld als beste van de dag.

Cees de Haan (Koopmans), Hiljo Hillebrand (Sonneveld), Evert Bos (Damco), Ton Baltussen (Van der Pol), Helma Elemans (Beko Benelux) en Frank van Sprang (Beko Advies) vonden het innovatieproduct van Bakkerij Goossen uit Kloosterzande het meest innovatief en het beste passen bij het thema ‘Gezond en bewust genieten’. Daarbij voldeed het product in alle opzichten aan de criteria: rationeel te produceren, goede prijs/kwaliteitverhouding, anders dan anders en geschikt voor een landelijke consumentenactie.

Op 27 oktober wordt er tijdens de Najaarsmarkt van Back Beko Backershuys nog 1 product gekozen uit de innovatie inzendingen. En nog diezelfde avond worden de 1e, 2e en 3e prijs toegekend. De winnaars van Beko Zuid (Den Heuvel uit Oirschot) en van Weba-Inco (Goossen uit Kloosterzande) zijn in elk geval verzekerd van een Beko award. Het innovatieproduct dat uiteindelijk als nummer 1 wordt gekozen zal een hoofdrol spelen in een landelijke consumentenactie die Beko Advies in het voorjaar 2009 organiseert.
 

Reageer op dit artikel