nieuws

Geert Sonneveld school geopend in Bulgarije

Nieuws

PLOVDIV – Geert Sonneveld heeft een school naar zich vernoemd gekregen. In Plovdiv, Bulgarije is op maandag 29 september de ‘Geert Sonneveld’ school geopend.

Geert Sonneveld school geopend in Bulgarije

PLOVDIV – Geert Sonneveld heeft een school naar zich vernoemd gekregen. In Plovdiv, Bulgarije is op maandag 29 september de ‘Geert Sonneveld’ school geopend.

De school, onderdeel van de Universiteit Plovdiv, is een ontwikkelingsbakkerij, waar studenten levensmiddelen technologie baktesten en onderzoek kunnen verrichten. Het initiatief is genomen door Piet Sluimer van STIOS en gesponsord door onder andere Sonneveld.

Samenwerkingsverband
Tijdens het vijftigjarige jubileum van Sonneveld in 2006 en de opening van EBIC, heeft Geert Sonneveld, president directeur een cheque overhandigd om deze school te realiseren. Door de inzet van STIOS en Piet Sluimer in het bijzonder, is het project gereed gekomen. De machines in de school zijn grotendeels gedoneerd door de Nederlandse bakkerijbranche.
Klik hier voor meer foto’s

Reageer op dit artikel