nieuws

Feestelijke opening Bak Speciaal

Nieuws

NIJKERK – Het nieuwe pand van Bak Speciaal aan de Zagerij 1 in Nijkerk is dinsdag 30 september geopend door de loco burgemeester van Nijkerk onder toeziend oog van Karel van Bennekom, eigenaar van Bak Speciaal.

Feestelijke opening Bak Speciaal

NIJKERK – Het nieuwe pand van Bak Speciaal aan de Zagerij 1 in Nijkerk is dinsdag 30 september geopend door de loco burgemeester van Nijkerk onder toeziend oog van Karel van Bennekom, eigenaar van Bak Speciaal. 

Die zei in zijn welkomstwoord tot de genodigde: ‘Bak Speciaal is een toekomst gerichte partner met onderscheidende bakkerijgrondstoffen. Dankzij uw vertrouwen in Bak Speciaal mochten we groeien. Met dankbaarheid mogen wij u als onze klanten ons nieuwe pand aan de Zagerij tonen.’
De gasten kregen daarna een uitgebreide rondleiding door het pand. De rondleiding eindigde in de nieuwe proefbakkerij waar enkele nieuwe producten werden gedemonstreerd. Bak Speciaal kent vier productiegroepen: die voor specialiteiten, biologische grondstoffen, functional food en spelt.

 

Reageer op dit artikel