nieuws

Corné Verlind verlaat GB Plange

Nieuws

DORDRECHT – Corné Verlind verlaat per 1 december GB Plange. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging.

Corné Verlind verlaat GB Plange

DORDRECHT – Corné Verlind verlaat per 1 december GB Plange. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging.

Verlind startte in 2001 als Internationaal Productie Directeur BI bij DSM Bakery Ingredients. Sinds de overname van de divisie bakkerijgrondstoffen van GBI door Wehrhahn in 2006 was hij algemeen directeur van GB Plange Nederland. In de afgelopen 2 jaar is onder zijn supervisie onder meer de integratie van GB Ingredients naar GB Plange voltooid. Ook heeft hij de Nederlandse organisatie winstgevend gemaakt.

Nieuwe generatie
Nu ook de diverse staffuncties zijn gedecentraliseerd en zijn verplichting tot Werhahn is vervallen, is het tijd geworden voor een nieuwe internationale uitdaging en wil Verlind het stokje overdragen aan de nieuwe generatie.  Verlind: ‘Aangezien ik zelf het proces van overdracht heb kunnen aansturen, betekent dit een continuering van het beleid wat de afgelopen 2 jaar reeds tot uitvoer is gebracht. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en heb het volste vertrouwen in het nieuwe management en de toekomst van deze Dordtse organisatie.’ GB Plange verwacht spoedig een opvolger te presenteren.
 

Reageer op dit artikel