nieuws

Banketbakker wordt modeontwerper

Nieuws

FRANEKER – Dat marketing meer kan zijn dan adverteren en prijsaanbiedingen toonde Banketbakkerij Schaafsma uit Franeker. Het Friese bedrijf baarde opzien door mee te doen aan een modeshow.

Banketbakker wordt modeontwerper

FRANEKER – Dat marketing meer kan zijn dan adverteren en prijsaanbiedingen toonde Banketbakkerij Schaafsma uit Franeker. Het Friese bedrijf baarde opzien door mee te doen aan een modeshow.

De jaarlijkse modeshow in Franeker toonde niet alleen de allerlaatste mode, ook taarten werden geshowd. Jantina van der Meulen (28), eigenaar van Banketbakkerij Schaafsma: ‘We hebben de stoute schoenen aangetrokken en ons opgegeven bij de organisatie. Wij hebben op de catwalk onze herfstcollectie geshowd van in totaal negen taarten en verpakkingen. Vrienden en medewerkers waren de mannequins. Mijn man Romke (30) en ik regelden alles achter de schermen.’ Naast taarten showen lieten de eigenaren het publiek ook proeven van mini-gebak en chocolade truffels. Daarnaast strooiden ze tien wwardebonnen van tien euro per stuk in de zaal. ‘Het was een groot succes. De hele stad praatte er over. We hebben door de actie nieuwe klanten gekregen en media-aandacht.’ 

Bekijk de video van de modeshow
 

Reageer op dit artikel