nieuws

Bakkerij Brans neemt Westers over

Nieuws

OUDE PEKELA – Bakkerij Brans in Oude Pekela neemt de winkel en bakkerij over van Bakkerij Westers in Nieuwe Pekela.

OUDE PEKELA – Bakkerij Brans in Oude Pekela neemt de winkel en bakkerij over van Bakkerij Westers in Nieuwe Pekela. 

 

Eigenaren Andries-Jan Ludolphie (35) en Monique Westers (32), hebben al zaken in Veendam en in Oude Pekela. Met de overname van Westers door Bakkerij Brans bedraagt het aantal winkels drie. Reden van de overname is ruimtegebrek aldus Monique Westers. ‘De bakkerij in Nieuwe Pekela is veel groter dan in Oude Pekela. De productie wordt dan ook verhuisd. Daarnaast zat er geen bakker meer in Oude Pekela en nu wel weer. Dat is ook positief.’ De filialen in Winschoten en Oude Pekela van Westers neemt Bakkerij Brans niet over.
 

 

Reageer op dit artikel