nieuws

Bake Five heeft beste buitendienst

Nieuws

LEUSDEN – Bake Five is het weer gelukt. De buitendienst van de bakkerijorganisatie is andermaal uitgeroepen tot de beste in de categorie agf en vers.

Bake Five heeft beste buitendienst

LEUSDEN – Bake Five is het weer gelukt. De buitendienst van de bakkerijorganisatie is andermaal uitgeroepen tot de beste in de categorie agf en vers.

Bake Five kreeg de prijs uitgereikt tijdens het jaarlijkse Field Sales Event eind september dat werd gehouden door het vakblad Distrifood. De scores dit jaar laten weer zien dat de winkelaccountmanagers van Bake Five door de ondernemers zeer gewaardeerd worden.

Waardering
Op alle beoordelingaspecten zijn significant hogere cijfers gegeven. In totaal steeg de waardering ten opzichte van vorig jaar met 0,36 punt. Met name op de onderdelen ‘geven van de juiste informatie (+0,64) en ‘aanbieden van acties (+0,60) heeft Bake Five meer waardering gekregen van de supermarktondernemers. Na de titel in 2006 werd Bake Five vorig jaar  tweede achter.

Uitslag
Die tweede plaats stak het bedrijf uit Leusden. Theo de Graaff, commercieel manager heeft geen verklaring voor de terugval in 2007. ‘Maar we steken dit jaar weer met kop en schouders uit in de categorie Vers en dat doet ons natuurlijk heel goed.’ De tweede plaats was dit jaar voor Bakkersland met 7,52 punten. Unilever Benelux (7,49) eindigde derde. Kamps, de winnaar van vorig jaar, werd vierde met 7,34 punten.  

 

 

Reageer op dit artikel